Utbildningsprogram

 

img_6616

Ta steget och gå en framtidssäkrad utbildning

Genom Dunensis utbildas du för framtiden. Eftersom vi aktivt arbetar med trend- och framtidsanalys så kan vi ge dig en unik kompetens som gör dig attraktiv också på morgondagens marknad.

Dunensis ger öppna utbildningar inom Företagsledning, Marknadsekonomi och Framtid. Inom Dunensis har vi en minst sagt gedigen erfarenhet av att utbilda marknadschefer och företagsledare. Vi har också mycket goda referenser.

Läs mer om:

Diplomerad Företagsledare – en utbildning för dig som är företagsledare eller sitter i ledningsgruppen och vill utveckla både dig själv och din verksamhet. Utbildningen går över ett år och du läser två dagar (i anslutning till varandra) i månaden. KURSSTART STOCKHOLM 2 NOVEMBER 2016, MALMÖ MARS 2017, STOCKHOLM OKTOBER 2017.

MEK – Marknadsekonom med projektinriktning. För dig som siktar på en ledande befattning inom marknad eller försäljning. Utbildningen gör dig redo att arbeta som marknadschef, säljchef eller marknadsekonom och dessutom hantera de riktigt stora projekten. Du läser ett tvåårigt program en kväll i veckan vid sidan av ditt ordinarie arbete. KURSSTART JANUARI 2017.

Diplomerad Framtidscoach – en utbildning för sig som vill arbeta med framtidsfrågor och trendspaning i en verksamhet. Du läser en kväll i veckan vid sidan av ditt ordinarie arbete under ett år. KURSSTART SEPTEMBER 2017, STOCKHOLM