Referenser

examination

 

”En av våra deltagare uttryckte det som att du är provokativ och utmanande i vad du säger samtidigt som du är jäkligt snabb och rolig – en klockren kombination. Verkligen tankeväckande. Tack”

Sagt av uppdragsgivare på Ericsson AB

”Äntligen! Äntligen en kvinna som på ett kul men professionellt sätt pratar om framtiden, det verkar annars som män har patent på det.  Vilken show. Intressant och Inspirerande.

Sagt av åhörare i industribranschen

Lärarna har varit fantastiska och gjort utbildningstillfällena lärorika, intressanta och relevanta. Otroligt intressant att ta del av de andra deltagarnas erfarenheter och jag tror faktiskt jag fått vänner för livet.

Sagt av kursdeltagare

Jag tycker den har gett mig en ny dimension i mitt företagande, jag har lyft blicken från det dagliga och tänker i lite nya banor. Det har gett mig en trygghet i mitt ledarskap.

Sagt av livsmedelshandlare med två butiker

Förutom att utbildning ger mig kunskap får jag också träffa både inspirerande föreläsare och deltagare. Genom utbildningen har jag vågat ta steg både personligen men också i organisationen som jag annars inte hade vågat ta. Kursen har gett mig kunskap och mod i mitt ledarskap och tack vare den har jag växt som människa. Utbildningen ger mig också konkreta verktyg och modeller som är lätta att applicera i verkligheten.

 Sagt av generalsekreterare i en stiftelse

Jag känner mig säkrare och stärkt i min företagarroll med både bekräftad och ny kunskap. Jag har fått många nya insikter om ledarskap, både mitt och andras. Framför allt har jag fått nya vänner och kontakter och genom att vi är öppna och generösa med våra erfarenheter lär jag mig mycket och har samtidigt väldigt roligt varje gång vi ses.

Sagt av egenföretagare