Dunensis AB

img_1025

Dunensis gör det möjligt för organisationer och företag att förutse och hantera förändringar i sin omvärld. Genom att förstå vad som händer ”där ute” blir det möjligt att aktivt styra mot och ta vara på de möjligheter som skapas i en nära framtid.

Ordet Dunensis är latin och betyder ”det som växer i sand”. Dunensis är extremt tåliga växter som är specialister på att anpassa sig till sin omgivning och överleva under förhållanden somingen annan skulle klara. Vårt namn passar oss som hand i handske eftersom det är precis så här vi ser på företagande. I samarbete med oss är vårt mål att ditt företag ska bli starkt, anpassningsbart och konkurrenskraftigt inför framtiden.

Inom affärsområdet utbildning samarbetar vi med de bästa inom respektive ämnesområde. Alla våra utbildare har eller är själva aktiva som ledare inom de område de undervisar. Det innebär att om du läser marknadsföring så träffar du marknadschefer och läser du företagsledning så träffar du företagsledare och entreprenörer som själva framgångsrikt utvecklat verksamheter. Att det är ett framgångsrikt koncept vet vi eftersom vi har många nöjda kursdeltagare som känt sig mogna att ta sig an nya större utmaningar efter att ha gått våra utbildningar.

Inom affärsområdet konsulting arbetar vi branschbrett och bygger för närvarande upp associerade samarbeten i Danmark, USA, Tyskland och Kina. Vi tror på en mix av oliktänkande människor och på möten mellan ung innovationskraft och senior erfarenhet. Bland våra kunder finns nationella och internationella företag och organisationer.

Dunensis är ett ungt växande företag. Vi har vårt huvudkontor vid sanddynerna i Falsterbo.